Een voorwaarde voor een eigen huis of bedrijfspand is dat u er zich thuis moet voelen. Het moet voldoen aan al uw persoonlijke wensen. Het is belangrijk dat hier goed naar wordt geluisterd om te kunnen komen tot een eindresultaat waar u nog jaren met plezier in kan wonen of werken.

 

In nauwe samenwerking met u en/of uw architect schetsen wij een helder beeld van uw droom, waarin u uw gevoelens en wensen volledig terugziet. Samen met u willen wij kijken  naar de mogelijkheden. Wij zetten alles helder op rij en bieden een transparant kostenoverzicht zodat u geen onaangename verrassingen achteraf hoeft te verwachten.

 

Duurzaam bouwen

Bent u op zoek naar een duurzaam huis voor een betaalbare prijs en lage energierekening?

Of je nu een levensloopbestendige woning wil, een modern ontworpen villa of juist een ruime maar degelijke twee-onder-één-kapwoning, wij bieden een simpele en duurzame bouwmethode. In nauwe samenwerking met Fab5+ Bouw & Woonconcept bouwen wij oersterke gebouwen met het 5S-bouwsysteem. Supersterke lichte sandwich-panelen komen kant-en-klaar aan op de bouw om zeer snel te kunnen bouwen. Perfect geschikt voor woningen, zorgwoningen, tuin, woon-en leefruimtes als ook utiliteitsbouw en appartementen.

 

Meer informatie over duurzaam bouwen met het 5S-bouwsysteem kunt u vinden op de site van onze partner Fab5+

 

www.fabfiveplus.com

Nieuwbouw